Jäsenyyden edut

Jäsenenämme on jo yli 220 tapahtuma-alan yritystä ja yli 20 toimialan järjestöä – tervetuloa mukaan jatkuvasti kasvavaan joukkoomme ja tapahtuma-alan vaikuttavimpaan verkostoon!

Jäsentunnuksilla pääset jäsensivuillemme, joissa on tarjolla ajankohtaista tietoa, uutisia ja tapahtumia. Jäsensivuilla on myös ladattavissa ja tutustuttavissa erilaisia materiaaleja jäsenten käyttöön ja järjestön toimintaan liittyen. Jäsensivuilla on myös mahdollisuus keskusteluun ja tiedonvaihtoon muiden jäsenten kanssa.

Aktiivisesti toimintaan mukaan haluaville jäsenille tarjoamme mahdollisuuden osallistua erilaisten työryhmien työskentelyyn. Työryhmissä kehitetään toimialaa ja saadaan itselle uutta osaamista samalla kun verkostoidutaan aktiivisesti alan kollegoiden kanssa. Liittymällä jäseneksi pääset jäsenetujemme piiriin ja olet kanssamme vahvistamassa tapahtumaelinkeinon yhteistä ääntä ja vaikutusvaltaa yhteiskunnassamme.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, jossa tapahtumateollisuus on yksi hyvinvoivan ja elinvoimaisen Suomen avainaloista. Tule mukaan joukkoomme löytämään uutta virtaa, osaamista ja liiketoimintamahdollisuuksia!

Tapahtumateollisuus järjestää verkostoitumistapahtumia jäsenistölleen.

EDUNVALVONTA

  • Verkostoidumme aktiivisesti valtakunnan tason päätöksentekijöiden kanssa ja vaikutamme viemällä heille tapahtumaelinkeinon viestiä.
  • Ylläpidämme toimivia yhteistyösuhteita tapahtumaelinkeinoa säätelevien viranomaistahojen kanssa.
  • Jäsenenämme on yli 20 tapahtuma-alan sektorijärjestöä ja urheiluliigaa, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Lisäksi verkostoidumme aktiivisesti myös muiden toimialajärjestöjen kanssa.

VERKOSTOT

  • Jäsenenämme pääset halutessasi mukaan työryhmätyöskentelyyn, jossa verkostoidut tehokkaasti muiden alan yritysten kanssa ja vaikutat suoraan järjestön tavoitteiden toteutumiseen. Työryhmät kokoontuvat esim. edunvalvonnan, koulutuksen, turvallisuuden ja jäsenpalveluiden teemojen ympärille.
  • Järjestämme jäsenillemme säännöllisesti yhteisiä tapaamisia, joissa tiedotamme ja keskustelemme toimialan ajankohtaisista asioista.
  • Jäsentemme käytössä ovat jäsensivut, joilla jaamme ajankohtaista tietoa ja materiaaleja. Jäsensivujen keskustelupalstalla jäsenet voivat myös verkostoitua ja vaihtaa tietoa keskenään.

TOIMIALATIETO JA -TUTKIMUS, KOULUTUS & KEHITYS

  • Keräämme tietoa toimialalta ja toteutamme toimialatutkimusta jäsentemme käyttöön sekä yhteiskunnallisen päätöksenteon ja vaikuttamisen tueksi. 
  • Järjestämme ja tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuksia koulutuksiin.
  • Verkostoidumme alan koulutusta järjestävien tahojen kanssa alan innovaatioiden, osaamisen ja elinvoiman vahvistamiseksi.

JÄSENEDUT

Loppuvuoden 2021 ajan liityt varsinaiseksi jäseneksi puoleen hintaan ja ilman liittymismaksua!